Consult / Behandeling / Lezingen

Hoe ziet een Natuur-Voedingsconsult eruit

Ten eerste is het handig om te kijken wat U nu dagelijks eet, door middel van een eetdagboek kan ik kijken waar er behoefte naar is en welke veranderingen u zou kunnen inbouwen.
Ten tweede komt U voor een intake gesprek wat ongeveer anderhalf uur duurt. Tijdens dit intake gesprek neem ik U gegevens door, doen een bodyscan en maken wij samen een plan van aanpak die het beste bij U past.
Hierna maken wij vervolg afspraken om de voortgang te bespreken en eventuele knelpunten aan te pakken. De vervolgafspraak duurt gemiddeld een half uur.


Bij een voedingsadvies met EMB bloedtest vraag ik ook een eetdag boek bij te houden. het eerste consult bestaat uit een intake gesprek / bodyscan en de bloedafname via een klein vingerprikje. hierna wachten we 2 weken of soms iets langer op het resultaat en maken hiervoor een vervolg afspraak om de resultaten te bespreken.

In all deze gesprekken zal rekening worden gehouden met de 5 natuurgerichte principes.

Gezondheidseducatie


De lezingen kunnen georganiseerd worden bij mensen thuis of voor een groep mensen die interesse hebben in een bepaald onderwerp op het gebied van gezondheid.

voorbeelden kunnen zijn;

1. Voeding "wat is nu gezond"

2. Voeding "hoe kan ik afvallen op een verantwoordelijke manier"

3. "Verborgen suikers"

4. "Suppletie, heb ik dat nodig of kan het ook via voeding"Chinese Geneeskunde / Acupunctuur

Het eerste consult is gericht om een diagnose vast te stellen, ook word er een start behandeling aan gekoppeld. De eerste keer duurt zo'n anderhalf tot 2 uur. De vervolg afspraken duren een uur en gaan we terug blikken over de afgelopen periode en de voortgang hierin, daarna zal ik u doelgericht behandelen.


Hierin zijn diverse behandel mogelijkheden met Acupunctuur naalden, cupping, guasha, chinese massage.


Ik behandel Jong en Oud

3 maanden t/m 110 jaar  

.